Bålls

Nu är mina Svidish mitbålls färdiga.

Enligt min dotter, borde skolans kök stå under direkt
övervakande av hennes mamma,
och det borde vara lagstadgat
att mammas storlek, samt kryddning
SKALL tillämpas på skolans köttbullar.

Allt medan sonen har munnen för full,
för att ens yttra sig..
Eller bry sig om något annat...
Mammas mitbålls "is the shit",
som dagens ungdom säger.

"The shit"

image280

Kommer att serveras med
kokt potatis
hemmagjord svampsås
svart vinbärsgelé samt
hemmainlagd gurka.

Kokerskan förväntar sig åtskilliga pussar och kramar
innan dagens slut, av lyckliga avkommor.


Kommentarer
Postat av: walker

Nu blev jag ju inte lite hungrig heller.
Ser underbart gott ut, Hemmalagat skall det vara
:P

2008-01-27 @ 11:26:13
Postat av: Lilla Mamma

Och du säger att du inte kan jobba med mat????? hum

2008-01-27 @ 12:02:14
Postat av: joel

Joel vill ha!!!

2008-01-27 @ 12:28:18
URL: http://joelsunderbara.blogg.se
Postat av: joel

reklamgumma för felix alltså? en framtida karriär måhända... en av alla dessa som står i affären och ger ut smakprover, Älska Smakprover!!!

2008-01-27 @ 13:07:02
URL: http://joelsunderbara.blogg.se
Postat av: joel

hehe, så hade du sluppit köpa mat till ungarna också... Hanna såg just bilden med köttbullarna och skrek ÅÅh, jag vill ha!!

2008-01-27 @ 13:09:36
URL: http://joelsunderbara.blogg.se
Postat av: Sandra

Svar: nää den var verkligen inte något bra!

2008-01-27 @ 13:33:13
URL: http://sandranilsson.blogg.se
Postat av: Hanna

Åh jag tycker nog att jag lyckats hålla mig kvar på jorden. Pengarna har inte ändrat den jag innerst inne är. Kommer alltid minnas varifrån jag kom.

åååååå kuttibullisar!! Får man komma hem till dig på middag?? *puppyeyes*

2008-01-27 @ 14:16:39
URL: http://njorun.blogg.se
Postat av: Karin

nu blev jag hungrig

2008-01-27 @ 15:17:16
URL: http://karinolofsson.blogg.se

En liten kommentar, kan du kosta på dig *tycka* =)
Men ge f*n i att skicka reklam >:-(


Namn & Skonummer:
Jag har napp när jag sover.

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0